PuntCode

( english version )

OPGELET! Door wijziging in de manier waarop je browser geluid afspeelt, moet je zodra PuntCode gestart is één keer klikken op een van de vierkantjes.

Je gaat zo PuntCode ervaren. PuntCode is een soort treinreis. Uit het raam kijkend zie je het landschap voorbij glijden, soms flitsen. Je droomt weg, construeert je eigen verhaal. PuntCode is een treinreis door een abstract landschap. Ga lekker zitten, ontspan en geniet van de reis.

Zorg ervoor dat het geluidsvolume op je apparaat op een goed niveau staat voordat je de link hieronder klikt. Als er op de volgende pagina niets gebeurt, ververs dan de pagina (meestal met F5). Gebruik een Chrome of Firefox browser op een computer voor de beste ervaring. PuntCode loopt helemaal vanzelf, maar als je meer controle wilt, klik dan op de volgende pagina op het pijltje linksboven om het menu te openen. Op iPad en iPhone moet je de treinreis zelf starten door op de volgende pagina op de 'start' knop te klikken.

start PuntCode

PuntCode is een vereenvoudigde, online versie van de audiovisuele installatie/compositie Point-to-Line door Robert van Heumen. PuntCode is een werk-in-uitvoering, gebouwd in Javascript, Web Audio API en HTML Canvas. PuntCode is getest en werkt op Mac OS X 10.9.5 met de Safari, Firefox en Chrome browsers, op Android smartphones, iPads en iPhones. Alle feedback is welkom om de installatie te verbeteren. Je kunt contact met ons opnemen via point-at-west28-nl.